Засідання фахового семінару

1.Батієвська Наталія Олександрівна

“Удосконалення технології гранулювання при виробництві комбікормів”

Спеціальність 181 – харчові технології

Науковий керівник: Єгоров Богдан Вікторович

2.Маренченко Олена Іванівна

“Інноваційні технології зневоднення харчової сирвини”

Спеціальність 133 – галузеве машинобудування

Науковий керівник: Бурдо ОлегГригорович

3.Баранюк Христина Олександрівна

“Забезпечення конкурентоспроможност підприємства малого бізнесу в харчовій промисловості”

Спеціальність: 051 – економіка

Науковий керівник: Купріна Наталія Михайлівна

IMG-19959fe2a45d94d6da2a356079c826ad-V-minIMG-607aec0dfe8a10f3255b32506c0f0244-V-minIMG_20200710_115611-min (1)IMG-4612059b9d650106920313b583fc483a-V-minIMG-81891772ae434ad1f041bdf4f55be5d3-V-minIMG_20200710_115644-minIMG_20200710_115644-minIMG_20200710_115649-minIMG_20200710_115656-minIMG-b5dd81f9d8e1f68bb59473fc8fbaf798-V-minIMG-bbdbe43dd66b64876e5b9bfbb7578f51-V-minIMG-ef57674394cfdb1fc78fbde45b514902-V-minIMG-4612059b9d650106920313b583fc483a-V-min